Hår og negle er ikke det første, som folk tænker på, når det gælder sundhed. Ikke desto mindre siger hårets udseende rigtigt meget om vores sundhedstilstand, og de fleste af os ønsker også flot hår – alene af kosmetiske årsager.

Et af de førende tilskud er VitaYummy Hair & Nails. Dette supplement har vi prøvet, og her er anmeldelsen!

Fakta om VitaYummy Hair & Nails

VitaYummy er et dansk firma, som producerer kosttilskud, der er lidt anderledes end de sædvanlige produkter. De laver nemlig velsmagende vingummier som indeholder vitaminer og mineraler.

Deres mest kendte produkt er formentligt Hair & Nails, som indeholder en sammensætning af næringsstoffer, der er meget gavnligt for hårvækst (og neglevækst). VitaYummy producerer dog også generelle vitamintilskud, samt andre særprodukter som fx Tan & Glow og Anti Age, der også begge er populære.

VitaYummy laver udelukkende veganske produkter, da vingummierne ikke indeholder gelatin som almindelige vingummier gør. Der bruges som udgangspunkt pektin i stedet for. Udover at deres produkter er veganske, er de samtidig fri for gluten og allergener.

Ifølge produktbeskrivelsen hos forhandlerne kan VitaYummy spises af personer med alle hårtyper, og naturligvis af både kvinder og mænd.

Fremragende smag

Vingummierne fra VitaYummy er særdeles velsmagende.

VitaYummy Hair & Nails, som er den vi har prøvet, har en smag af hindbær. Ifølge produktmærkatet er alle ingredienser naturlige – og det er måske grunden til den gode smag.

Faktisk smager VitaYummy bedre end almindelige vingummier. De er bløde, nemme at tygge, søde, og man har nærmest ikke engang lyst til at sluge dem, da de ligger så godt i munden.

Smagen skal altså have et klart 12-tal herfra. VitaYummy Hair & Nails smager virkelig godt!

Solidt næringsindhold

Grunden til at indtage VitaYummy Hair & Nails er dog næringsindholdet. Det er for at styrke håret og neglene.

Ingredienserne i produktet er specifikt udvalgt, da de har et godt sammenspil, og da de alle bidrager til sundt og stærkt hår – og naturligvis også et godt helbred helt generelt.

Vingummierne indeholder særligt meget biotin, som nok også er det vigtigste vitamin for håret. Vi har tidligere udgivet en hel artikel om biotin som kosttilskud. I én vingummi fra VitaYummy Hair & Nails er der 2.500 mikrogram biotin, og det er rigtigt meget.

Udover biotin er der også fine mængder A-, B6-, B12-, C-, D-, E-vitamin samt folinsyre, cholin og pantokthenyre. Mineraler som zink og jod er også med i vingummierne.

Samlet udløser det en rigtig fin kombination af vitaminer og mineraler, som i den grad bidrager til et sundt hår og flotte negle. Det er især biotin, D-vitamin og zink, der spiller en rolle – i den moderne videnskab er der mange studier, som fokuserer på deres effekt inden for hårvækst. Men alle næringsstofferne i disse vingummier er gode, så det er naturligvis meget positivt.

Udover vitaminerne og mineralerne er der også lidt sukker og nogle smagsstoffer i vingummierne fra VitaYummy. Det naturlige farvestof kommer fra blåbær.

Her kan du købe VitaYummy

VitaYummy sælges af de fleste helsekostforhandlere.

Vi anbefaler at købe det hos Med24, der ofte har de bedste priser på markedet og de bedste købsforhold. Prisen er i øjeblikket 115 kroner, men du får fri fragt, hvis du køber for over 200 kroner, så du kan overveje at købe to bøtter. I en bøtte er der 60 vingummier, hvilket er nok til 30 dage, hvis du spiser to om dagen.

Køb VitaYummy Hair & Nails hos Med24 her!

Dosering og forbehold

På etiketten anbefales 2 vingummier om dagen. Denne grænse bør ikke overskrides. Hvis du tager medicin i hverdagen, så konsulter med din læge, inden du begynder at indtage kosttilskud.

Børn under 1 år frarådes at indtage produktet, og gravide kvinder bør under alle omstændigheder konsultere med læge først.

For at finde ud af, hvor stor effekten er på hårvæksten er det nok nødvendigt at spise vingummierne over en periode. Resultater bør ikke forventes lige med det samme. Faktum er dog, at mange af vitaminerne og mineralerne i produktet er kendte for at bidrage til sundt hår og sunde negle, så det er glimrende.

Konklusion

Vores anmeldelse af VitaYummy Hair & Nails er yderst positiv. Og dette er ikke en betalt annonce – den er skrevet som en reel anbefaling. Vingummierne er nemlig velsmagende og har et rigtigt godt næringsindhold. Har du prøvet dem eller har du nogle spørgsmål? Vær velkommen til at skrive i feltet herunder!