Annoncering

Er du interesseret i at annoncere på Superform.dk? Så har vi flere muligheder, du måske vil synes om.

Læs om nedenstående kategorier og brug kontaktformularen til at angive, hvilken form for annoncering du er interesseret i.

Sponsoreret artikel

Vi tilbyder, at du kan få publiceret en sponsoreret artikel. Du sender altså en artikel til os, som vi publicerer og som kommer til at ligge på siden permanent, så længe Superform stadig befinder sig under det nuværende ejerskab. Fordelen er, at du kan få et link til din egen side, og at du eventuelt også kan komme ud med et budskab eller markedsføre et bestemt produkt med flere detaljer end i en almindelig annonce.

Prisen for at få publiceret en artikel på Superform.dk er 4.000 kroner ekskl. moms. Visse emner er ikke tilladte – det kan vi fortælle mere om, når du kontakter os.

Link i eksisterende indhold

Hvis du simpelthen bare ønsker et link fra noget af det eksisterende indhold, der ligger på Superform, er det lidt billigere.

Vi har dog et krav om, at linket skal være naturligt, og at det skal være relevant i forhold til det indhold, der allerede er på siden.

Prisen er 3.000 kroner ekskl. moms. Der er garanti for, at linket forbliver oppe, så længe Superform befinder sig under det nuværende ejerskab.

Reklamebanner

Du kan også få et reklamebanner sat op. Her tilbyder vi to forskellige positioner:

Stort grafisk banner med link øverst på siden, over logoet og menuen: 5.000 kroner ekskl. moms om måneden.

Lille grafisk reklame i højre bjælke, som kan ses når brugere læser artikler på siden: 1.000 kroner ekskl. moms om måneden.

Du kan købe et af dem – eller begge, hvis du ønsker det. Hvis det er første gang, du annoncerer hos os, kan du få en måneds prøveperiode. Herefter forventer vi dog en binding på et kvartal af gangen med betaling forud.

Fakta om Superform

Superform blev grundlagt i juni 2018 og er blevet en populær side med omtrent 10.000 månedlige danske besøgende. Vores indhold ligger normalt inden for kategorierne styrketræning, konditionstræning, sport, kost, hverdagsvaner, generel sundhed og viden om kroppen.

Mere info kan findes på siden om os. Hvis du vil kontakte os, kan det gøres her.