Hvis du gerne vil være super sund, så er det nødvendigt at spise frugt og grønt. Det er dog ikke alle, der har tid eller lyst til at gnave sig igennem 5 grøntsager hver dag, så er alternativ er at tage Greens.

Greens er et populært kosttilskud som består af pulveriserede grøntsager og superfoods. Vi har set nærmere på markedets bedste pulvere, og vi kommer samtidig med en guide til, hvor meget du bør tage, samt hvordan du nemmest kan indtage Greens uden at skulle frygte for smagen.

Bedste Greens pulver

Der er efterhånden mange grønne pulvere på markedet. De er dog ikke alle lige gode, så vi har prøvet lidt forskelligt og er kommet frem til 3 særligt gode Greens tilskud.

Complete Greens fra Bulk

Den britiske sundhedsforretning Bulk Powders har efterhånden etableret sig rigtigt godt på det danske marked. De har nogle af markedets bedste priser på populære kosttilskud, og mange af deres produkter er enormt velfungerende.

Det gælder også deres Complete Greens som er et af de bedste grønne pulvere på markedet.

Complete Greens består af 10 forskellige supergrøntsager i pulverform. Det dækker blandt andet over spirulina, chlorella, broccoli, hvedegræs, spinat og grønkål.

Der er et højt indhold af kostfiber, proteiner, vitaminer og mineraler. Smagen er ikke den bedste, men det er super sundt. Du kan dog købe Complete Greens med smagstilsætninger, fx med æble og lime, og så begynder det pludseligt at smage en del bedre. Du kan vælge smagsvariant inden du lægger det i kurven på hjemmesiden.

Ernæringsmæssigt er det et af de absolut bedste Greens produkter i verden, og da prisen også er fornuftig, kan vi varmt anbefale pulveret. Du kan selv vælge mellem poser på 100, 500 og 1.000 gram. Jo større en mængde du køber, jo billigere bliver det også.

Køb Complete Greens hos Bulk.com lige her!

Organic Greens fra Superfruit

Superfruit er en anden kendt producent af Greens pulver. Deres populære produkt, Organic Greens, er en klar favorit herfra, og det er faktisk tidligere blevet kåret til Consumers Choice (forbrugernes valg).

Det unikke ved Organic Greens er simpelthen, at alle ingredienser i pulveret er naturlige og økologiske. Og det betyder alligevel en del.

Organic Greens indeholder spinat, moringa, hvedegræs, brændenælde, byggræs, chlorella og spirulina. En rigtig god blanding, der giver dig lidt af en vitaminbombe. Næringsindholdet i pulveret har blandt andet vist sig at bidrage til et sundt blodtryk, et velfungerende nervesystem og et mere stabilt energiniveau.

Der er ikke tilsat nogen smag, så den kan være lidt hård. Derfor anbefaler vi, at du blander med juice eller smoothie frem for rent vand.

300 gram koster som udgangspunkt 299 kroner. Lidt dyrt i forhold til andre kosttilskud, men på grund af kvaliteten og økologien er det pengene værd.

Vi anbefaler at købe Organic Greens hos Med24!

Hvad er Greens?

Greens er som sagt grøntsager, superfoods og nogle gange frugt – men i pulverform.

Det betyder, at Greens er meget koncentreret, og at du får maksimal næring. På sin vis kan pulveret erstatte behovet for at skulle spise grøntsager, da du får næringsstoffer som A, C, og K-vitaminer samt klorofyl og kostfiber fra Greens pulver. Vi anbefaler stadig en sund og varieret kost, men der er ingen tvivl om, at pulveret gør det nemmere at være sund. Lidt ligesom at tage en vitaminpille, bare mere naturligt.

Greens produceres af forskellige firmaer som specialiserer sig i kosttilskud. Både i Danmark og i udlandet. Du kan købe Greens i de fleste helsekostforretninger, men det nemmeste er nok at bestille på nettet. Hvis du er i tvivl om, hvilket produkt du skal købe, er du velkommen til at følge anbefalingerne her i artiklen.

Hvor meget skal man indtage?

Du bør generelt ikke indtage alt for meget Greens pulver. Små mængder er rigeligt, da pulveret er fyldt med næring. Ved at tage små mængder holder det dyre pulver også meget længere.

En tommelfingerregel er at tage 1 spiseskefuld (spsk) om dagen. Denne mængde kan blandes med cirka 300 ml vand, juice eller smoothie. Det svarer cirka til ét glas.

Produkter kan dog være forskellige, så vi anbefaler altid, at du læser anbefalingerne på det produkt, du har bestilt. På den måde får du det bedste resultat!

Greens pulver smager generelt ikke ret godt, så hvis du ikke køber det med tilsat smag, bør du nok bruge det i en juice eller smoothie. På den måde passer smagen bedre ind, og det bliver mere behageligt at drikke.

Fordele ved Greens pulver

Der er utallige fordele ved at indtage Greens pulver.

Mange vil mene, at den bedste fordele er, at det er en nem måde at få næringsstoffer på. Det svarer lidt til at indtage en vitaminpille, blot at du igennem Greens får lidt ekstra. Her er der nemlig det sunde stof klorofyl (som er plantens grønne pigment) samt adskillige vigtige antioxidanter. Dem kan du altså indtage ved at drikke et glas juice med en enkelt skefuld Greens, og det er en del nemmere at at spise en stak grøntsager.

Selv hvis du allerede spiser masser af frugt og grønt skader det ikke at få endnu flere sunde næringsstoffer ind i kosten.

Greens er især rige på vitaminer som A, C og K. Derudover er der gode mineraler som magnesium, calcium, kalium og jern.

Regelmæssig indtagelse af Greens resulterer ofte i bedre velvære, mere energi i hverdagen – man føler sig simpelthen sundere, og det skyldes de mange gode næringsstoffer.