Hvis du dyrker fitness, løb eller sport, så får du brug for en god fitnesstaske, som er nem at bære på, og som kan indeholde alt, hvad du har brug for.

Kvaliteten betyder meget, så derfor bør du ikke bare vælge den billigste sportstaske, du finder.

I denne artikel vil vi anbefale de bedste træningstasker til fitness og sport. Desuden vil vi komme ind på, hvad der er de vigtigste ting, når du skal finde en rigtig god træningstaske.

Bedste træningstasker

Vi har set nærmere på markedets bedste produkter, og herunder får du tre forskellige anbefalinger, hvis du har brug for en ny sportstaske.

Under Armour Undeniable 4.0

Denne taske fra Under Armour kan på mange måder betragtes som den perfekte sportstaske.

Den er smart, rummelig, kompakt, har flere rum, justerbar strop, gode bærehanke, og så er den lavet af lækkert slidstærkt materiale, som holder i årevis, og som i øvrigt er vandafvisende.

Det betyder, at denne træningstaske kan bruges til stort set alt. Du kan både bruge den, når du skal til og fra fitnesscenteret, da den har plads til alt det mest nødvendige. Den er også god til sport og kan godt klare at stå udendørs, da materialet netop er vandafvisende, og da lynlåsene lukker tæt.

Tasken kan naturligvis også bruges til fritidsbrug og rejser, hvis du finder den brugbar til det formål. Samlet er der en volumen på 58 liter, så der kan alligevel være en del, men tasken har dog forholdsvis kompakte mål på 30 x 62 x 33 cm. Det betyder, at den passer ind i de fleste små skabe i omklædningsrum. Men også at du fx kan have den med dig i flyet, hvis du skal rejse.

Under Armour Undeniable 4.0 kan købes for bare 449 kroner hos MuscleHouse.dk. Den kan bruges af alle – mænd, kvinder, børn. Du bør vælge denne træningstaske, hvis du ønsker den perfekte all-round taske, som holder i årevis, og som kan bruges til meget forskelligt.

Køb sportstasken hos MuscleHouse her!

Better Bodies Duffle Bag

Hvis du har brug for en lidt større sportstaske end tasken fra Under Armour, så er denne måske relevant.

Better Bodies har nemlig også lavet en smart duffle bag, som har et stort midterrum, samt indvendige lommer i mesh-materiale. Den er super praktisk og er perfekt til dig, som medbringer ekstra meget til træningen. Hvis du fx både skal have tøj, sko, drikkedunk, madpakke, handsker og diverse ekstra udstyr med, så er det trods alt rart med en stor og rummelig sportstaske. Og det er præcis derfor, at denne er så praktisk.

Designmæssigt er den ikke helt så veltænkt som Under Armours taske, men det er netop fordi, at Better Bodies har designet deres træningstaske til at være ekstra rummelig og give ekstra muligheder.

Den er ideel til sport, fitness og til de rejser, hvor du gerne vil have en solid sportstaske med dig. Det er umiddelbart en træningstaske til mænd, blandt andet på grund af designet og på grund af opbygningen. Alle kan dog benytte den.

Prisen er 799 kroner hos Bodyman. Du bør vælge denne taske, hvis plads og rummelighed betyder meget for dig.

Køb Better Bodies gym taske hos Bodyman!

Træningstaske til kvinder

sportstaske kvinder

En sportstaske til kvinder skal leve op til nogle helt særlige krav. Den skal være flot, veldesignet, nemt at gå rundt med, og den skal kunne rumme al det tøj og udstyr, som kvinder typisk har brug for til træningen.

Vi har kigget på en smart duffle bag fra mærket Spiritual Gangster, som går under modelnavnet Good Karma.

Det er en fitnesstaske, der også kan bruges til yoga, og som er stor nok til at indeholde tøj, drikkedunk og endda en sammenfoldet yogamåtte, hvis nødvendigt.

Den har et flot design, og den er lavet af 100% bomuld. Det er en letvægter, og med et godt og fleksibelt håndtag, er den god at gå rundt med.

Det er den slags sportstaske, som du både kan have med dig i fitnesscenteret eller til sport, men også hvis du skal på stranden, eller hvis du skal besøge en ven eller veninde og medbringe lidt ting.

Prisen på Good Karma tasken er 549 kroner, og den kan købes hos den danske shop Yogalove.dk.

Køb tasken lige her!

Det karakteriserer en god sportstaske

Vil du gerne selv kigge på flere sportstasker? I så fald vil vi give dig nogle råd med, så du kan finde den helt rette taske.

Tasken skal være veldesignet og lavet af et godt materiale. Gerne så al det indvendige er beskyttet, men også så den er behagelig at holde ved og gå rundt med.

Den skal være rummelig nok til dig. Hvis du er typen, der kun medbringer tøj og drikkedunk til træningen, så behøver du ikke en ret stor træningstaske. Men hvis du også har sko, handsker, madpakke, og andet udstyr med, så får du nok brug for en mellemstor eller stor sportstaske.

Det kan også være, at du ønsker en taske, der skal bruges til mere end bare sport og fitness. Det kunne for eksempel være til hverdagsting, når du er rundt hos vennerne og skal medbringe ting frem og tilbage, eller når du skal ud at rejse og gerne vil have en solid taske med dig ind i flyveren eller i toget.

Prisen skal også være fornuftig. Vi anbefaler selvfølgelig, at du køber en god taske af høj kvalitet, som kan bruges i mange år. Tasker under 300 kroner byder generelt ikke på samme kvalitet som de dyrere tasker, så hvis du har råd til det, er det et område, hvor du bør investerer i et kvalitetsprodukt. Det er muligt at få virkeligt gode sportstasker til omkring 400-800 kroner. Det er til gengæld unødvendigt at bruge mere end 1.000 kroner på en træningstaske, da du netop finder så mange kvalitetstasker omkring 400-800 kr.

Kvalitet over alt andet

Kvaliteten bør selvfølgelig komme først. Så få dig en god taske – lad være med at købe den, der er på tilbud i Aldi. Få dig en taske, som passer præcis til dine behov, og som har kvaliteten på plads. Hvis du er i tvivl, kan du følge vores produktanbefalinger højere oppe i artiklen.

Det kan du bruge sportstasken til

En sportstaske kan bruges til meget forskelligt. Som navnet indikerer, kan den jo bedst bruges til sport eller fitness. Her har vi brug for at medbringe tøj, sko, drikkedunk og eventuelt andet udstyr, afhængig af hvilken type fitness eller sport du udøver. Det kræver en god taske. og det er rart, hvis tasken kan passe ind i et skab i omklædningsrummet, mens den stadig er rummelig nok til dine ting. Det er også rart, hvis den kan stå udendørs i tilfælde af, at du dyrker sport.

Hvis du har idræt i skolen, eller hvis dit barn har idræt, så er det også nødvendigt med en solid taske til sportsbrug.

Men en taske kan jo desuden bruges til meget andet.

Måske skal du medbringe nogle ting, når du besøger venner og familie. løsningen er en god taske, som tillader dig at have dine ting med rundt. En god sportstaske kan altså også bruges til andet en sport. Fritidsbrug er altså lige så oplagt.

Det kan også være at du rejser meget, og at du gerne vil rejse mere let og anonymt – altså uden en traditionel kuffert og i stedet med en smart sportstaske. Det er der især mange unge mennesker, der gør. Det gode ved en sportstaske er, at den nemt kan medbringes i flyet, eller i en bus eller et tog. Hvis I er flere, som rejser i bil sammen, så er det også langt lettere at få sportstasker lagt ind i bagagerummet, end det er at lægge kufferter ind. Du får mere plads ud af sportstasken, når du pakker dine ting, da der ikke er så meget materialefyld.

Praktiske tips

Først og fremmest: Få dig en god træningstaske! Den kan bruges til meget og er altid god at have.

Gå efter kvalitet. Følg vores anbefalinger af sportstasker, hvis du er i tvivl.

Når du pakker dine ting, så læg de tungeste ting nederst. Våde eller fugtige sager (fx drikkedunk, snacks, svømmetøj, brugt sportstøj) bør lægges i en pose inden i træningstasken. På den måde bliver alting ikke vådt.

Hvis du medbringer småting, eller hvis du lægger mobil og nøgle i tasken, mens du træner, så gør det i taskens små rum. Så er det nemmere at finde dem bagefter. Samtidig ligger de bedre beskyttet, da de ikke flyder rundt i det store rum i din taske.

Når du træner i fitness, så husk at låse din sportstaske inden i et skab. Det er dumt at lade tingene stå helt fremme. Pas altid på tyveri, og lås derfor dine ting inde i et skab, hvis du ikke selv er tilstede. Det ville være ærgerligt at miste en ny taske, samt al indholdet som du har lagt inden i.

Konklusion

Det var hermed en guide til træningstasker!

Vi anbefaler:

Hvis du har spørgsmål eller ting at tilføje, så sig endelig til. Kommentarfeltet er åbent for tanker og debat.