Her kommer der et styrketræningsprogram. Fokusset er at blive stærkere og se bedre ud. Derfor bør du følge programmet, når det kommer. Og det er snart.

Fordelene ved at følge styrketræningsprogrammet er selvfølgelig, at du kan blive stærkere, og at du rent visuelt kan få en flottere krop. Det er de to primære årsager til, at folk normalt vælger at følge et program.

Hvad går styrketræningsprogrammet ud på?

Superform.dk har udarbejdet dette styrketræningsprogram for at hjælpe danskere med at komme i bedre form. Eller mere specifikt: Om at komme i god styrkeform. Det vil altså sige, at programmet gradvist vil gøre dig stærkere, og at du nok også får mere muskeldefinition, hvis du fuldfører programmet.

Hvem kan følge programmet?

Enhver som gerne vil blive stærkere og have større muskler. Programmet er gennemtestet på mænd og ikke på kvinder, men begge køn bør kunne nyde godt af rutinen.

Styrketræningsprogrammet passer bedst til begyndere, men principperne kan også sagtens benyttes af mere erfarne fitnessentusiaster. Hvis du ikke har haft succes med andre programmer, kan det være, at det er dette styrketræningsprogram, der begynder at give dig resultater.

Vi anbefaler dog, at du er fyldt 18 år gammel, inden du følger programmet. Det er nemlig den officielle anvisning fra mange fitnesscentre – at du er 18 år gammel, inden du begynder at træne seriøst med vægtene. Du kan dog stadig købe programmet, hvis du er under 18. Det er en e-bog, og som enhver anden almindelig bog, kan den købes af alle.

Hvad er filosofien bag programmet?

At træne hårdt, men fornuftigt. Målet er ikke at køre kroppen i smadder, men derimod at blive stærkere ved kontinuerligt arbejde og undgå unødvendige skader.

Hvor langt er programmet?

Dette styrketræningsprogram varer 90 dage (3 måneder). Men der er tip til, hvordan du efterfølgende kan optimere din træning, så programmets essens kan sagtens vare meget længere.

Hvilken research er bag programmet?

Personlige erfaringer, nærlæsning af fysiske studier, samt gennemgang af andre træningsprogrammer.

Hvilket udstyr skal jeg have til rådighed?

Håndvægte, vægtstange, squat rack, bænk, træningsmåtter og pull-up bar. Alt sammen noget, som du finder i dit lokale fitnesscenter. Hvis du har det rette udstyr til rådighed, kan du også sagtens følge styrketræningsprogrammet derhjemme.

Hvornår kommer styrketræningsprogrammet?

Det er planen, at styrketræningsprogrammet sættes til udgivelse i september 2021. Først skal programmet gennemtestes på flere personer – dernæst skal beskrivelserne korrekturlæses og formatteres.

Hvor kan styrketræningsprogrammet købes?

Det bliver sat til salg her på Superform.dk kort efter udgivelse. Det er muligt, at du også vil kunne købe programmet andre steder.